DESY time dilation… 2 days left

Només ha passat una setmana, una setmana!, des de la presentació passada. I sento com si fes ja un mes. Factor de lorentz = 4 ..??

Han passat tantes coses en l’última setmana… dimecres, presentació de l’exercise week amb el grup de HASYLAB, assimilació del petit fracàs, “despedida” amb el Nikola, dijous viatge exprés a BCN – breu estada a casa, nits de festa amb en pimo i els colegues, impressionant concert de Coldplay, dinar amb tota la família (nebots inclosos!) i dissabte després del dinar tornada cap a Hamburg-, diumenge de relax, dilluns i dimarts de LOCURA treballant incomptables hores, fent horaris bojos; avui he acabat la presentació a les 7AM, ara encara em queda acabar el report i preparar la xerrada. Però què collons… no hay dolor o què? Reconec que aquest viatge és i ha estat una oportunitat única; “2 mesos a l’estranger estudiant i treballant en física i a sobre et paguen! Què més vols?” Vull dormir!… dèficit de l’última setmana aprox. = – 24 hores de son. Vull acabar amb això! Dios, m’està matant. I que consti que ho tornaria a fer i blabla, amb els ulls tancats. Però crec que necessitaré uns quants dies de dormir molt per recuperar-me.

//

I a sobre veus a certs grups de gent que, havent de preparar o no la presentació, continuen estant de farra (avui hem tingut un altre mail sobre “Intolerable behavior”), i em toca una mica la moral… fins les 2am fent un escàndol que se sent en tot l’edifici. El Carlos em diu: “Cuánta rabia contenida!” … No, és simplement que hi ha molto figliodeputa suelto.

Petons a tots, see you soon!

Albert

Anuncios

2 Responses to “DESY time dilation… 2 days left”


  1. 1 davidmacia septiembre 9, 2009 en 10:03 pm

    anims Bro!, que ja s’acaba!!!

  2. 2 bose-einstein septiembre 10, 2009 en 11:55 pm

    fuck them!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
La frase del momento

Las copas de vino que yo tengo o no tengo que beber déjame que las beba tranquilamente. ¿Y quién te ha dicho a ti que quiero que conduzcas por mí? -- J.M. Aznar, ex-presidente del Gobierno.

Efecto túnel

Propongo un experimento: encuentra un muro no muy grueso, coge carrerilla y estámpate contra él. La teoría cuántica dice que tienes 1 posibilidad entre 10 elevado a 50 (un número demasiado grande para ponerlo) de atravesarlo. Quién sabe, alomejor tienes suerte y a la primera lo consigues. Por otro lado, resulta que este efecto, que pierde todo su sentido cuando nos referimos al mundo macroscópico, es el que permite la fusión nuclear en las estrellas ergo, a la larga, el que ha hecho posible la creación de vida.

Visitas

  • 94,361 hits
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: